21 April 2010

Estella, ugy 50 km Huartetol

Udv!
Azota meg 2 doki megnezte a labam, egy nemet zarandok Pamplonaban meg egy pamplonai orvos masnap reggel, kaptam Diclofenac-ot es valami gyomorvedo kapszulat is, mert a Diclofenac meg a gyomromat tenne tonkre, na de a lenyeg, hogy egy nap piheno utan ujra szarnyalok :)
Szeretnek mar nagyon feltenni kepeket es egy videot, amin egy fel tucat nemet es spanyol enekli, hogy "Boldog Szulinapot", igy magyarul :D Volt egy szuperjo kertben ulos, borozos, avokados, olivas, sajt-kolbasz-bagett szulinapom es Zoetol, egy belga lanytol meg egy karkotot is kaptam, hogy szerencset hozzon. Baromi meno, ha valahol vegre lehet kepeket feltolteni, akkor majd azt is megmutatom.
Az allami alberguekben 20 perc 1 euro az internetert es eleg zsufoltan vagyunk, de nem banom. Estellaban vegre lett volna alkalmam templomban aludni, de nem esett utba es hat azert a varost nem jarom korbe...
Rengeteg jo dolog tortenik, a taj valtozatlanul valtozatos es gyonyoruseges, a labam gyogyulasa egeszen csudalatos, most a terdeimre is jobban ugyelek es az egesz labszerkezetemnek meg izomzatomnak meg mindenemnek nagyon orulok, hogy megvan es mukodik :)
Ja, hetfo reggel eszembe jutott a varazsszo, azota a labam is jobb: MUKODJ!! :D
Es Larrasoana ota nem volt boszorkanysag, a vegeredmeny: orvostudomany-vajakossag 2-1, de beszallt a jozan esz is: jeg es pihenes formajaban legalabb annyit ert, mint a Diclofenac. Igy jozan paraszt - orvos: 1-1.
Ja, es vagy 40 fok van, imadom! Mar a reggeli 2 fokban is trikoban orulok, hogy sut a nap :D

3 comments:

  1. Hello cicuka!
    Na,örülök,h rendben vannak a virgácsaid,vigyázz is rá!!Lassan eljutsz Pestre gyalog,mi?Csak ügyesen!
    Ugy láttam ma reggel,h esik arrafelé is,de remélem inkább Barcelonában,neked csak süssön a nap!!!
    Holnap lesz Béla,majd küldjél apunak egy smst!
    Itt van a Marika meg a Rózsi néni,majd szombaton jönnek hozzánk.Jön a Marika 3. unokája a Classéknál,pedig majdnem elváltak,biztos jol sikerült a békülés,na majd kifaggatom szombaton.
    Légy jo,hallgass a jozan "parasztra"
    puszi-puszi

    ReplyDelete
  2. Büszke vagyok rád!Nem kicsit.
    Kisági

    ReplyDelete
  3. kedves Agijaim, koszonom :)
    Ja, a 100 km megvan mar egy ideje, en is orulok. Anya, puszilok mindenkit :) Ha elfelejtenek smst kuldeni, mondd Apanak, hogy boldog nevnapot!!

    A Borinak meg boldog szulinapot, tegnap is eszembe jutott, csak keson :)

    ReplyDelete