05 May 2010

Santa Catalina

Nos hat hola! Nem mindenhol van internet es van 2 olyan vizholyagom, amivel ha nem muszaj, nem maszkalok, igy pl Leonban sem kerestem internetet, ami eleg nagy varos es biztos talaltam volna.
Szoval az elmult par napban vegere ertunk a mezetanak, most mar emelkedunk es 2 darab hegy all elottunk. Ez azert para, mert tegnapelott reggel Leonban tanui voltunk par pehelynyi hoesesnek :) Tegnap megalltunk Hospital de Orbigoban a Maltai Rend hazaban, ahol a lovag (egen, be is oltoznek vasarnap fekete cuccba meg minden) mondta, hogy 30 km-re elore, vagyis kb ahol ma vagyunk, esett a ho :)
En lassan az osszes ruhamat magamra huzom, igy nem rossz, gyalogoltam mar 3 fokban es kibirtam, ugyhogy minden klafa.
Az elozo remek csapatunk elfelezodott, a nemet srac abbahagyta, nem erte meg neki egy fincsi inszalaggyulladas, masok meg lelassitottak vagy megalltak Leonban egy napra, de mara egeszen 9en lettunk, ugyhogy nem unatkozunk :)
Az orult francia meg velunk van, annak ellenere nagyon megszerettem, hogy kiscicakkal eteti a pitonjat otthon.
Az ir csavo meg sokat segit, megall velem, amikor ki kell razni a kavicsokat a cipombol, odaadta ma a turabotjait, hogy kicsit levegyem a terhelest a labamrol, most meg felajanlotta, hogy holnap viszi par cuccomat, mert neki SEMMI baja, egy darab vizholyag se, semmi es holnap felmegyunk meg 600 meternyit (most 1000 meteren vagyunk), utana meg le ugyanannyit, szoval a terdemmel vigyaznom kell majd. De vigyazni fogok, szoval nyugi, nem lerokkanni jottem :)
Van egy olasz, akinek most mar annyi vizholyagja van, hogy az orvosok azt mondtak, 2 napra alljon meg, ne is egy napra, de megy tovabb. Lenyomja a napi 30-35 km-t, ami az atlagosnal egy kicsit tobb. Keson fut be, de mindig befut.
Kitalaltuk, hogy csinalunk majd egy oldalt Flickr-en vagy Picasan, megosztjuk a jelszot es mindenki feltolti oda a kepeit. Ez jo, mert ha megallok fotozni, akkor faj a labam, mikor ujra elindulok, igy most kevesebbszer allok meg :P
Ja, ma van 3. hete, hogy gyalogolunk, kb 500 km-t tettunk meg, kicsit tobbet. Kemeny :) Ugy erzem, mintha evek ota gyalogolnek, olyan sok minden tortent es mivel mindig csak egy napra koncentralok, nem erzem az ido mulasat annyira. Erdekesh.

2 comments:

  1. Halihó!
    Sok sikert a hegyekhez,remélem hó már nem lesz mire odaértek!Franciaországban lapátolták keményen!Még a hótolót is elővették.
    Én biztos nem tudok képeket nézni azon az izén/Flick???/,azt sem tudom mi az!
    Puszi a vizhólyagoknak is!

    ReplyDelete
  2. Majd megmutatom, hogy mukodik, az is csak annyira bonyolult, mint blogot olvasni :)

    ReplyDelete